”SURE” sandaler

Nu er det ved at være sommer, og dermed tid til at gå med bare fødder i sandaler. Dette giver også anledning til at snakke om den væmmelige lugt, sandaler kan få efter brug.

En del fabrikanter bygger en meget blød og behagelig sål ind i deres sandaler.

Disse meget bløde materialer har karakter af en slags skum og samtidig med at det er meget behageligt at gå på, så suger det også væske som f.eks fodsved.

Når det så har siddet i sålen i nogen tid begynder det at nedbrydes.

Nedbrydning, oxidation, forharskning, fordærvelse og forrådnelse er en og samme sag. Altså er det fordi at sveden forrådnes, at det lugter ilde.

For at fjerne sveden kan man bruge EFFEKTIV Care & Clean.

Man kan spraye eller vaske med en svamp, men det bedste er, at man lægger sandalerne i blød i en blanding af EFFEKTIV Care & Clean og rent vand (uden meget kalk).

Det bedste resultat opnår man ved at massere sålerne og klemme væsken ud af sålen så sveden kan følge med ud og der kan komme noget nyt rent EFFEKTIV Care & Clean ind i sålen.

For at undgå at sveden blandes med den øvrige væske, bør man klemme væsken fra sålerne ud i vasken, i stedet for i badet.

Når man går i sommerlandet med bare fødder i sandalerne, bliver sandalerne ofte snavsede indvendig også. Hvis man så om aftenen tager hvide strømper på, bliver disse meget væmmeligt snavsede.

Snavset indvendig i sandalerne fjernes også med EFFEKTIV Care & Clean, som kan bruges til sandaler af alle materialer.

 

Har De spørgsmål så mail til os eller ring – God sommer!

Med venlig hilsen

Ole Dalgaard