OM OS

EFFEKTIV startede i 1989 ved en tilfældighed, da direktør Ole Dalgaard ”faldt over” EFFEKT på en tysk messe.

Kontakt os

OM SUPR 2 CLEAN

Vi startede med at sælge EFFEKT Læderbalsam på forbrugsmesser og markeder i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Italien. Sideløbende blev Ole Dalgaard undervist af verdens førende ekspert i læderpleje T. Schacke, der på det tidspunkt havde behandlet mere end 1700 klagesager for det norske forbrugernævn. Denne dybdegående undervisning resulterede i, at Ole Dalgaard fik et så indgående kendskab til læder, at han blev sagkyndig for forbrugerstyrelsen i forbrugerklagesager, der vedrørte lædermøbler.

I årenes løb har vi haft flere forskellige produkter i vores sortiment, men har måttet konstatere at 98% af al behov for læderpleje dækkes af EFFEKT Læderbalsam og EFFEKTIV Care & Clean, hvorfor vi har valgt at reducere vores produktsortiment ned til disse 2 produkter.

Det har i mange år været vigtigt for os at kunne yde rådgivning om læderpleje sideløbende med salg af læderplejemidler for at give vore forhandlere den bedst mulige opbakning. Derfor har vi lavet denne hjemmeside, som gerne skulle besvare alle spørgsmål omkring skind og læder. Skulle du alligevel have et ubevaret spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid parat til at rådgive omkring læderpleje.

EFFEKTIV har kunder i hele Europa. Vi leverer til kvalitetsbevidste virksomheder og forbrugere, som der til stadighed bliver flere af.

EFFEKTIVs produkter kan købes i landets førende specialforretninger, hvor forbrugerne kan få en grundig vejledning om det de køber.